Gudinde Workshop

Kom og genfind din indre Gudinde!!!

Der findes kvinder fulde af magi; VI lever lige nu med hud og hår, sådan som VI altid har gjort det og altid vil gøre det.

VI er bærere af Gudindens Fakkel, uanset hvor svagt dens lys måtte skinne. På det indre plan er VI præstinder. 

Porten findes. En sandfærdig port, en følelsesmæssig udvej, og vi er fuldt ud i stand til at gå igennem den. Englene holder den åben for os. Men du må være dristig. 

Vores mystiske kraft bør ikke henlægges til en fjern fortid. Den eksisterer. Jeg ønsker at gøre fordring på min nu, og det samme gør hver eneste kvinde, jeg kender.

Hverken mænd eller arbejde kan genoprette vores tabte herredømme. Intet i verden kan føre os hjem. Kun følsomheden i vores hjerter kan gøre det, og når den gør det, vil vi vende tilbage til slottet. Der vil vi bære en gylden krone, og der vil vi huske kunsten at le, at elske og at herske.

Vi kan ikke forvente, at verden skal genoprette vores værd; vi er her for at genoprette vores værd for verden. Den ydre verden kan afspejle vores stråleglans, men den kan ikke skabe den. Den kan ikke krone os.

Når en kvinde har vedkendt sig sine lidenskaber og har tiladt kærligheden at fylde sit hjerte, så bliver hendes tanker vilde og stærke og smukke. Hendes hjerte folder sig ud. Hun kaster alle krykker og kompromiser over bord. Hun har set et glimt af det fortryllende dronningesæde, Gudindens udstrakte og magiske rige i hendes indre.

Kontakt: stina768@hotmail.com